|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ugly bitch from Hell

Ugly bitch from Hell

Deel dit via jouw social media

Hoe ik bestolen werd en dat veranderde in een cadeautje

Vandaag heb ik me eens heerlijk uitgeleefd, gefoeterd en intern opgeruimd.
Ik kreeg vandaag meerdere meldingen van plagiaat. Iemand gebruikte mijn plaatjes en energie voor haar website en meerdere Facebook berichten. Ze heeft mijn plaatjes gebruikt en de tekst van een collega van mij om haar praktijk te promoten.
Niet zo handig want mijn logo, mijn tattoo, staat in de afbeelding ….

Bars (1)De melding kwam binnen via de mail. Mijn collega zag het op Facebook voorbij komen en herkende onmiddellijk mijn graphic/plaatje. Toen ze het plaatje wou volgen las ze haar eigen tekst die zij al 4 jaar gebruikt terug op haar website.

Ik maak me normaal gesproken niet zo druk om dit soort dingen maar dit was de zoveelste deze week al die ongevraagd kopieert. Het is gewoon stelen, maar ja doen we dat op Facebook niet allemaal?
Mijn innerlijke dialoog begon weer te ratelen. Ik was bereid om niet in te gaan op de Facebook berichten. Maar ja toen ging ze haar website delen via Facebook met mijn plaatje als werving. Dat klopt echt niet.
Dus, actie in de taxi.

Ik heb haar benaderd en voelde een borrel in mij opkomen toen ik de omvang zag van haar berichten. Ik besloot te reageren op Facebook onder haar bericht met de volgende tekst:

quote:     “Deze tekst en plaatje zijn niet van jou. Ik verzoek je dan ook om zelf authentiek te gaan werken en je eigen creaties te maken. Onder de afbeelding staat mijn logo, dit is mijn tattoo!!!

 zie mijn website www.tamarastegeman.nl  

Wij verwachten dat je ALLE illegaal verkregen materialen van het net verwijderd of dit laat staan onder alle afbeeldingen incl je website.
Wees eens origineel en maak je eigen creaties!! De tekst is van Ivana Faber.

Toen begon het wachten op een reactie. 26 minuten stond mijn reactie onder het eerste bericht dat ik tegenkwam op Facebook. Een groep speciaal gemaakt voor collega’s. Niet erg slim om jezelf zo te presenteren. Maar er gebeurde iets grappigs. Ik had haar uiteraard ook via een privé bericht laten weten dat ik verwachte dat ze haar berichten zou aanpassen.

Na ongeveer 20 minuten kwam ze in de groep online en postte dat ze het al niet zo fijn vond voelen en dat ze het zou verwijderen zodra haar computer het weer deed. Deze was namelijk zojuist vast gelopen. Interessant standpunt, hoe wordt het nog beter dacht ik.

Wat er gebeurde bij mij
Misschien kun je me nu nog niet volgen maar ik kreeg door deze actie de kans om eens lekker vervelend te kunnen zijn. Ik heb de overtuiging dat ik maar beter lief en aardig kan zijn zodat iedereen de waarde in mij kan ervaren. Maar vandaag voelde het gewoon heerlijk om even ugly te zijn.
In Acces taal : A Ugly Bitch from Hell
I loved it <3

 

Deze vrouw heeft voor mijn een deur opengezet en mij 26 minuten lang de kans gegeven om voor mezelf op te komen, mijn negatieve gevoelens te ventileren en mezelf te promoten op het internet. Wat een cadeau is dat. Ik ben gewoon beleefd gebleven hoor, dat is gewoon mijn stijl.

Ik zit nu met een big smile op de bank en ben haar oprecht dankbaar voor deze kans. Ik voel me opgelucht en trots. Soms is het echt heerlijk om even ugly te zijn. Dank je wel voor dit nieuwe bewustzijn en deze gratis kans voor publiciteit. Lekker alle ugly energie terug naar de bron. Yummie. Op naar de volgende copycat.

I wonder what else is possible now, grinzz

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman