|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Suïcide prevention week

Suïcide prevention week

Deel dit via jouw social media

Mag ik even aandacht voor al die mensen die nog staan waar ik ook ongewild soms aandacht voor had. Nooit was ik zo dichtbij als vele onder ons dagelijks zijn. Ik stel me open voor hen die geen weg meer uit de wereld weten. Zij die op de meest ongelukkige plek verkeren die ik herken maar nooit heb ervaren.

Toch zijn er tijden geweest waarin ik me afvroeg of het een uitweg kon zijn. Ik heb nooit echt overwogen zelf te stoppen maar was wel op een punt van overgave en opgeven. Therapie en pillen hielpen mij verder van mijn waarnemen af en ik besefte dat dit ‘slapen’ voor mij, het ook niet was.

Mijn leven was ooit ook zo ondragelijk. Acces Consciousness heeft dat met de Bars echt ongedaan gemaakt.
Er is zoveel veranderd dat ik nu vrij van pillen en psychologen mijn leven leef vol passie.

Ik hou  weer van mijn leven, mijn kinderen hebben me altijd laten zien hoe mooi de dagen ook waren. Angst heb ik wel gevoeld, angst dat ik niet sterk genoeg zou zijn. Anti depressiva gebruikte ik  om de angst in te binden. Godzijdank vond ik Access voor ik in de diepte van depressie kon vallen.

Suicide prevention week is een initiatief van Access Consciousness.
De World Health Organizations heeft vastgesteld dat elk jaar meer dan 800,000 mensen zichzelf van het leven beroven. Deze tragedies gebeuren wereldwijd; bij allerlei lagen van de bevolking, zowel arm als rijk; zowel bij vrouwen als mannen, onder alle leeftijdsgroepen van jong tot oud. Hoewel er patronen zichtbaar zijn in de verschillende landen en gebieden, is er geen eenduidige reden aan te wijzen voor zelfmoord.

Van 10-16 September 2017 is het World Suicide Prevention Week, en wereldwijd zullen Access Bars® facilitators and practitioners evenementen organiseren en hun deuren openzetten voor iedereen die op zoek is naar andere mogelijkheden, of naar een sprankje hoop, om bij hen een complementaire behandeling van de Access Bars® te ontvangen. We bieden onze tools gratis aan aan hen die niet meer weten wat te doen en hoe te leven, zonder de druk, angst ,depressie en pillen.
Ik wil je helpen als jij laat weten dat jij die hulp nodig hebt, reik naar me uit en wij maken een afspraak om te starten met het ontladen van spanning en druk.

17 jaar geleden voelde Dr. Dain Heer, co-creator van Access Consciousness®, zich zo depressief en hopeloos dat hij al een datum voor zijn eigen zelfmoorddaad had geprikt ! “I gave the universe six months or I was going to kill myself”, verklaarde Dain  “I had two chiropractic practices, a bit of money, a wonderful girlfriend – I had everything I thought would constitute a perfect life. But, inside, I was dying.”

Godzij dank leerde hij in die 6 maanden over en van de ACCESS BARS® behandeling die hij onderging en die voor hem levensveranderend was, hoe wordt het nog beter dan dat?

17 jaar nadat de Access Bars® zijn leven redde, hoopt Dain dat de bijdrage van Access Consciousness behandelaars tijdens de Access Bars Awareness & Prevention week met gratis Bars sessies meer optimisme, vreugde, gemak en grootsheid zullen brengen in de levens van hen die vervallen zijn in wanhoop.

***
Hoeveel beter wordt het dan ook, wanneer je jezelf gunt om de Access Bars te komen ervaren ? Hoeveel meer ruimte voor JOU zal er ontstaan tijdens het laten runnen van jouw Bars en hoeveel zal jij tijdens deze sessie loslaten zodat er meer ruimte gecreëerd kan worden voor dat wat jouw meer EASE, JOY & GLORY mag brengen?

Kom jij het ervaren?
Ook ik verwelkom je graag in de week van 10-16 september in het Creatie Lab te Emmeloord

⭐️Creatie Lab te Emmeloord
⭐️10 tot en met 16 september 2017
⭐️Gratis sessies tussen 10:00 en 15:00 uur
⭐️Op aanvraag ook in de avonduren

🍀Deel dit bericht alsjeblieft 🍀

mail me via Tamara@tamarastegeman.nl

Indruk van deze week in 2016

 

tekstuele vertaling mede mogelijk gemaakt door~ AccessGoddess © ~

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman