|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Opening van mijn Creatie Lab

Opening van mijn Creatie Lab

Deel dit via jouw social media

Dromen, magie en het was al zo voelbaar, mijn eigen ruime ruimte waar geen voorgeschiedenis is dus ook geen projecties, oordelen, conclussies en besluiten zijn. Ik vond haar twee maand geleden maar jeetje wat was het een kostbare aangelegenheid.

Ik voelde het in mijn hele zijn dat dit grote potentie heeft maar de huurprijs was zonodig nog groter. Ik durf dit niet, of toch wel. Al snel kwam het plan om mensen uit te nodigen in mijn ruimte. Mijn ruimte beschikbaar stellen en zo een bijdrage zijn voor heel veel mensen. Oh ja, ik wil ook classes gaan streamen zodat mensen bij mij de class online kunnen volgen. Heerlijke ruimte voor 20 tafels en Internationale trainers…,

Ik dacht laat ik eens vragen welke buitenlandse facilitator naar Nederland wil komen in mijn droom lokatie. Als snel kreeg het de naam Creatie Lab. Welke creaties willen hier ontstaan? Ik heb er flink op los gefantaseerd, maar Ha die financiële verplichting en conclussies die ik daarover had.

Ik wist dat ik dit wou. De creaties kwamen snel en met ease. Ik moest dit creëren dus begon de onderhandeling. Het duurde 6 weken voordat het dan echt echt ging gebeuren. Nu heb ik de sleutel. Tamara Stegeman – Creatie Lab komt deze maand op de deur te staan.

24 juni aanstaande is  de officiële opening.

inmiddels heeft er al een class proefgedraaid. Nu nog de puntjes op de i

Wil jij erbij zijn op 24 juni?

Dat kan nog net er zijn nog 16 kaartjes beschikbaar.  We zijn met maximaal 40 deelnemers aan dit Specialty Event.

Lees hier meer over deze bijzondere opening

Soms lijken dromen te mooi om waar te zijn. Soms zitten je aannames je in de weg. Dankzij de tools van Acces weet ik nu waar ik op moet letten, wanneer ik afgeleid ben en wanneer mijn spoor magie oplevert. Creatie is mijn nieuwe werkelijkheid.

Binnenkort kun je de volgende classes bij mij in het Creatie Lab volgen.

juli:                   Foundation 4 daagse

Joy of business 101 en 102

Barsclass

Faceliftclass

augustus:   3 daagse Body Process Class

september: Mariage from Chaos and Choice

oktober:       3 daagse Body Process Class

Magic Walking 1 daagse

november:  Internationale Barsclass

Foundation 4 daagse

december:  Barsclass

Body process class

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman