|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Teruggeven van pijn aan Moeder Aarde

Teruggeven van pijn aan Moeder Aarde

Deel dit via jouw social media

Moeder Aarde

Toen we klein waren hadden we nog een lijntje met boven en vonden we alles vanzelfsprekend.
We hadden geen last van zwaarte, loslaten, dragen en meer, we namen ook niets letterlijk.
Nu zijn we op een leeftijd dat we dat wel anders ervaren.
We lopen wellicht met meer bewustzijn op deze aarde en merken dat het soms best wel hard werken is. Maar is dat wel echt zo?

Van wie is die overtuiging dat we hard moeten werken op aarde?
Dat is ons aangeleerd door alles en iedereen om ons heen in de jaren en levens die we doorleefd hebben. 
Onze opvoeders hebben ons van alles geleerd wat wij letterlijk dragen. Overtuigingen, aannames, beloftes, toezeggingen en nog veeeeeeeel meer.
We hebben besloten ons te gedragen naar de normen en waarden van onze opvoeders en cultuur. Maar als we kritisch kijken, en dat doen we als bewuste mensen, na begint de schoen te wringen.

We dragen de overtuigingen en beloftes maar zijn daar lang niet altijd blij mee. We moeten ons sons echt in bochten wringen om te kunnen doen wat ons geleerd is. Zo zijn we lieve en volgzame mensen. Maar die volgzaamheid, dat is nu net het probleem. We worden massaal wakker en willen eigenlijk veel liever onze eigen weg gaan.
We zijn klaar met het nemen van overtuigingen van andere, we willen vrij zijn en ons eigenleven invullen in vrijheid en vanuit vrijheid

De maatschappij is een consumptiemaatschappij geworden. We verrijken onszelf met spullen. materialen, geld en als het kan macht. Maar dit consumeren begint zijn tol te eisen. Kijk maar om je heen en lees de krant maar. We pikken het machtsvertoon niet meer en willen weer authentiek en vrij kunnen leven. We willen ons niet meer de les laten voorschrijven. We willen weer voldoende zijn voor onszelf en omgeving.

Moeder aarde geeft ons onvoorwaardelijk. Alles wat we waarnemen en zelfs niet waarnemen bestaat uit energie. Iets wat onze planeet in al haar vormen aan ons geeft. Maar we kunnen onze ogen niet langer sluiten voor de armoe van onze aarde. Moeder aarde raakt uitgeput als wij blijven roven van haar energie. Zo ervaar ik het tenminste.

Toen Access op mijn pad kwam leerde ik iets totaal nieuws. We kunnen moeder aarde voeden.
Als we de energie die ons niet meer dient loslaten en terug sturen naar de bron kan Moeder Aarde deze energie weer gebruiken voor nieuwe dingen. Moeder aarde is echt geholpen bij onze loslaat sessies. Je kunt zelfs elke dag een bijdrage zijn voor de aarde door de intentie te zetten dat je energie teruggeeft aan de aarde. tel tot 3 hard op en visualiseer dat je een golf van energie uit je handen naar de aarde laat stromen.1….2….3….. release…laat los.
Je kunt zelfs ervaren dat je handen beginnen te tintelen.

Zolang wij alles waar we ons ongelukkig bij voelen, zorgen om maken, trauma’s en meer blijven vasthouden kan Moeder Aarde niet anders dan toezien hoe wij steeds meer en meer krom worden.
De spanning in ons lichaam is na jaren gewoon zichtbaar. We gaan er echt onder gebukt.

Sommige mensen voelen zich bezwaard om energie terug te sturen naar de afzender of de Bron.
Dit is dus totaal niet nodig. Moeder Aarde is echt blij met alle wat wij eindelijk loslaten. Jouw overbodige ballast komt zeg maar op de compost hoop. Is voeding voor nieuwe schone energie die Moeder Aarde weer kan delen met alles in en om haar heen.

De clearing tool helpt je om toestemming te geven aan je lichaam om te starten met loslaten.
In mijn praktijk bied ik ook andere mogelijkheden om je hierbij te ondersteunen. Zo kun je een Clearity-sessie bij mij boeken waarbij ik je via een live verbinding help met inzoomen en ontladen.

IMG_0436

Je kunt een Bars sessie bij mij boeken, Ik help je met een grote Mentale Detox en een lichamelijk Detox kan ook via een Lichaamsproces. Allemaal extra tools om nog sneller en makkelijker los te laten en terug te keren naar totale vrijheid.

Nu ga ik nog even genieten van alles om mij heen en vraag ik mezelf hardop af…

Wat voor moois wil het Universum mij vandaag tonen?

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman