|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Ik wil trouwen

Ik wil trouwen

Deel dit via jouw social media


  Ik wil met mezelf trouwen, wie weet hoe ❤️

Gisteren poste ik deze vraag…. nooit verwacht zoveel lieve reacties te krijgen. Gelukkig vroeg ook iemand waarom ik wou trouwen met mezelf. Dit is mijn antwoord:

Tamara Stegeman Ik heb meerdere relaties gehad waarin ik niet gelukkig kon zijn en na de relaties vond ik weer mijn echte rust en warmte. Een relatie voelt als verbond waarin ik steeds weer wordt getriggert in hard werken waarin ik mezelf verlies. Nu ik weer een langere tijd alleen ben, korte relatie gehad, nu voel ik weer de kracht in mij terugstromen.

Alles wat ik aan een partner gaf vergeet ik aan mezelf te geven. Het is nu de tijd om mezelf te eren. De liefste vrouw van de wereld naar mezelf te zijn. Ik hou van zorgzaam zijn voor andere. Door met mezelf te trouwen beloofd ik dat aan mezelf te geven en daar aan te zullen werken. Just for me ❤️💜💚 Thanks for asking

#dankbaar- huwelijkse voorbereiding in volle gang. Ring is uitgekozen en de eerste stiekeme plannen voor dit feest zijn in creatie. Hoe wordt het nog beter?

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman