|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Het gemak in het afschuwelijke drama vinden

Het gemak in het afschuwelijke drama vinden

Deel dit via jouw social media

Normaal zou ik nu naar de dokter rennen voor een kalmeringstablet

Soms lijkt mijn website meer op mijn dagboek dan alleen een plek om mensen te ontmoeten en inspireren. Ik deel met jullie wat me bezighoud en de afgelopen dagen heb ik dat op FB niet gedaan. Ik merk dat ik het lastig vind omdat ik soms het gevoel heb dat wanneer ik minder leuke dingen deel ik zelf dus niet kan praten over gelukkig zijn en advies geven naar een leven in wonderen.
 
Mijn leven is echt zo veranderd en nu het allemaal plotsklaps weer even heel hard staat te schudden merk ik dat er ook bij mij nog een rauwe kant aanwezig is.
Maar zo net realiseerde in me iets heel belangrijks.

All of life comes to me with Ease Joy and Glory.

Zondag kwam ik terug van de 3 daagse Reis van de Sjamaan.
Ik was echt in extase. Wat een GE-WEL-DIGE 3 daagse had ik net afgesloten en terwijl ik naar huis rij heb ik veel bewondering voor mezelf. Ik rij namelijk al 3 dagen over de snelweg en heb zelfs tot 2 keer toe koffie gedronken op de brug die ik zo verafschuwde. (Ketelbrug) Van huis nam ik koffie mee en 10 minuten later op de brug dronk ik met 1 hand aan het stuur mijn koffie met een grijns van oor naar oor.
 
All of life… dus ook autorijden.
Elke keer als ik de angst voor de snelheid of welke angst dan ook voelde opkomen deed ik mijn barrières bewust weer omlaag even verdween de angst meteen.
Op de terugweg kreeg ik telefoon via de carkit. Mijn dochter hoorde ik volledig door het lint gaan tegen de gezinsouder en visa versa. Het kwam zo bij me binnen dat ik me super kwetsbaar voelde. Ik besloot de oproep weg te drukken en de eerst volgende afrit te nemen om terug te bellen. Weer duwde ik mijn barrières naar beneden en reed dapper en zonder angst door.
 
” Toeval” wil dat ik net bij de plaats reed waar mijn dochter woont dus ik ben er naar toe gereden. Heb haar geholpen en bedaard. Later heb ik haar naar een crisisopvang gebracht. En het was echt met Ease. De rit was rustig, mijn dappere dochter was rustig en ik kon het aan om weer een uur in de auto te zitten en haar weg te brengen.
 
Dit is eerder gebeurt en toe raakte ik compleet verscheurt. Nu kon ik het laten. Ik was in tranen maar niet in een groot drama. Mijn dochter knuffelde me en bedankte me dat ik haar wegbracht naar een rustige plek om bij te komen.
 
All of life comes to me…with Ease Joy and Glory
 
Vandaag wordt er gekeken naar een vervolg oplossing en ik vertrouw daar volledig op. Een jaar geleden zou ik nu bij de dokter zitten voor anti-depresiva en kalmeringstabletten. De Ease, Joy and Glory in de ugly. Het is echt mogelijk.

Author Info

tamarastegeman

Comments ( 12 )

 • Monique

  Mooi mens. Ik hou van jou. Xxx

  • Tamara Stegeman

   Die warmte is geheel wederzijds Monique. <3

   Hartegroet, Tamara

 • Trudie Kissen

  Wauw….wat ben je toch een heerlijk mens en oh zo eerlijk….ik verbaas me er ook over toen ik Zaterdag naar St. Job-in-het-Goor moest rijden voor de opleiding tot Zielskracht coach ik eigenlijk helemaal geen angst voelde, of het niet kunnen gevoel….terwijl het toch een ritje was van bijna 1,5 uur….normaal waar ik het sap uit het stuur kneep was ik nu verbazingwekkend rustig….misschien kwam het door mijn bijrijder Carolien maar het was voor mij ook with Ease, Joy and Glory….dus zo herkenbaar je verhaal….dank je wel voor het delen….

  • Tamara Stegeman

   Yeahhhhh, kiezen en dan ontdekken. Er komt altijd een nieuwe mogelijkheid dit we eerder nog niet zagen of hadden.
   Hoe mooi dat ook jij deelt. Samen treden we de wereld vanuit Ease Joy en Glory tegemoet.

   X Tamara

 • Ellen

  Oooh die barrieres…dit verhaal helpt mij weer even herinneren aan dat ik die moet laten zakken.. Dankbaar voor je kwetsbaar durven opstellen en je dappere en easy keuzes die je maakt. Warme knuffel.

  • Tamara Stegeman

   Yep, laten zakken en opnieuw kiezen. Ik heb zo mogen voelen hoe simpel het is als je kiest.
   Ik ga je zondag nog meer laten ontdekken. Tot zondag lieve jij.

   x Tamara

 • Marieke Apeldoorn

  Mag ik wel even kwijt dan, dat de rauwe kant van het leven erbij hoort? Ook rouw, verdriet en pijn mogen er zijn. Persoonlijk denk ik dat het vinden van een balans in deze dingen erg belangrijk is. Je mag over geluk spreken en over wonderen. Je wordt juist geloofwaardiger door zelf ook je problemen of moeilijkheden te ventileren. Wie is alleen maar gelukkig? En hoe fijn is het om altijd maar gelukkig te zijn? Genieten is goed, al je gevoelens omarmen en er je weg in vinden is volgens mij nog beter. Daar raak je van in evenwicht. Tamara, je bent een geweldig mens, voel jezelf geen slechtaard op Facebook omdat je vindt dat je niet over minder positieve dingen kan praten. Alleen maar goeie dingen delen en positieve praat kan iedereen.

  • Tamara Stegeman

   Lieve Marieke,
   Bedankt voor je lieve woorden. Ook ik weet dat mijn verhaal niet op zichzelf staat. Ik heb het gedeeld om ook die kant van de medaille te laten zien. Gelukkig sta ik tegenwoordig zoveel meer in balans in de schoenen die ik kies.
   Dank je wel lieverd.

   x Tamara

 • Martine

  Mooi mens, zo zuiver jou energie en wel gemeend

  • Tamara Stegeman

   Lieve Martine,
   Dank je wel, laten we elkaar nog lang inspireren.
   Liefs Tamara

 • Jannie van der Laan

  Wat een geweldige overwinning en zo positief ..
  Ik weet waar je het overhebt en wat je voelt.
  En heel fijn dat je het deelt je bent een super vrouw

  • Tamara Stegeman

   Dank Je wel Jannie, een knuf voor jou terug.

Post a Comment

Tamara Stegeman