|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Jij hebt niet een lichaam, en je bent het ook niet.

Jij hebt niet een lichaam, en je bent het ook niet.

Deel dit via jouw social media

Alles maar dan ook alles is verbonden met elkaar.
Jouw lichaam bestaat uit 50 triljoen verschillende cellen die allemaal geladen zijn met energie. Elke cel heeft geheugen en is dus een beeing.
Al die cellen samen hebben een trilling, los van elkaar en samen.
Alle cellen zitten in een veld, ook wel grit genoemd. Het grit is verbonden met al wat trilt. Samen zijn al die cellen lichamen. Maar ook planten en dieren hebben die triljoenen cellen. We communiceren met elkaar in trilling, ook wel frequentie genoemd. De trilling brengt informatie van de ene cel naar de andere cel en visa versa.

Je kunt stellen dat wanneer er in de linker wat verschuift er resultaat is in de rechterhoek, immers, alles is verbonden met elkaar. Zo kun je dus ook connecties voelen met mensen en wezens die duizenden kilometers uit elkaar verwijderd zijn. We zij nooit echt verwijderd en daarom kun je ook geen separatie doen. Je kunt je niet afsluiten of buitensluiten want hoe dan ook ben je toch verbonden.

Is het je wel eens opgevallen dat wanneer je aan iemand denkt die persoon je bijna meteen een berichtje stuurt of belt? Je een wens hebt en bijna spontaan ontvang je het uit het niets?? Hier ligt een groot geheim verborgen. Een geheim dat ik met mijn klanten deel.

Alle cellen uit je lichaam hebben hun eigen energiebron en samen vormen ze ons lichaam. Je bent je lichaam niet…. je hebt je lichaam niet maar je functioneert je lichaam in dit leven. Je bent trilling en je brein is er om je trilling te besturen.

We hebben ons hoofd te veel HOE en WAAROM’s gegeven en nu is het denken in ons hoofd belangrijker geworden dan ooit te voren. Helaas is ons voelen en waarnemen op de achtergrond geraakt. In onze opvoeding moesten we vooral veel luisteren. We leerde dat “geleerde” het altijd beter wisten en dat onze ouders op ons voorliepen. Zij wisten het beter omdat zij ouder waren.

Maar is dat waar?
Onze kinderen weten vaak nog meer en met veel meer gemak dan wij ouders. Vraag maar eens aan een kind: He, wat weet jij hier dat je eigenlijk niet wil weten? of wanneer ze boos op iemand zijn, vraag eens: Ben jij boos of van wie is dit eigenlijk”?

Je zal verbaast staan over het gemak waarmee kinderen je kunnen antwoorden vanuit hun waarnemen. Ze denken niet aan HOE en Waarom.. ze weten! Ze tappen in op het veld, de trilling en verstaan zo de informatie. Taal is gecreëerd om ons weten te stoppen en vast teleggen in een meetbare stroom. Woorden hebben betekenis gekregen.

Wij hebben afgeleerd te weten. We leerde dat ouderen en bijvoorbeeld dokters het WETEN omdat zij naar school geweest zijn en door schade en schande wijs geworden zijn of veel geld betaald hebben om te kunnen weten. Maar hoe zit dat dan met kinderen? Zij weten zonder al die HOE en Waarom’s.

Juist, iedereen weet! We zijn het alleen verleerd. Access Consciousness heeft als doel: Mensen weer te laten weten dát ze weten.

Het regent kwartjes nu ik eindelijk weer mag weten. Ik ben onderdeel van een groter geheel en dat WEET ik tot diep in mijn cellen.
Mijn leven is compleet veranderd nu ik weten mag wat ik weet en daar anderen mee mag wakkerschudden. Wat weet jij lief bijzonder mens?
Wat weet jij dat de wereld nog niet bereid is om te weten, en dat wanneer jij klaar bent om te weten wat je weet en dát te delen met de wereld, de wereld een mooiere plek is om te leven.

Ik hoop je te mogen inspireren om te weten dat ook jij weet.

Is nu de tijd om te weten wat je weet?

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman