|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Inzicht bied rust

Inzicht bied rust

Deel dit via jouw social media

INZICHT

Mijn lichaam is echt blij met de toevoeging van Foliumzuur en vitamine B6. Elke dag voel ik me weer wat met in mijn element. Blij kippetje is weer aan het opkrabbelen.

Het waren echt intense weken maar ik deed in die tijd een paar mooie ontdekkingen.

Als HSP (humanoid) ben ik enorm veel werk buiten mezelf aan het doen. Ik geniet van de verschuivingen die ik bij andere teweeg mag brengen en dacht dat die voldoening mij voldoende zou voeden om zelf overeind te blijven en mee te kunnen blijven draaien.

De klap op mijn kop kwam weer als een verrassing maar gaf wel enorm inzicht. Als je altijd Out-going bent staat alles open. Zie het als een omgekeerde trechter. Via een smalle uitgang laat ik alles van wie en of wat ik ben het Universum instromen…. ik weet, voel, merk en neem waar, ik pas toe, verander.. help mee, ontvang inzichten, schakel verder … enz enz. Het klinkt je allemaal vast heel bekend in de oren. Het is zo leuk om te schakelen en te helpen, coachen en zien bewegen. Een super coole ervaring om mensen om mij heen te zien groeien door mijn energie stroom.

Energiestromen hoe bedoel je?
De laatste tijd heb ik die energiestroom eens goed onder de loop genomen. Ik neem een krachtige stroming waar die recht uit mijn hart de wereld instroomt en wijduit bereik heeft. Mij ontgaat niet zo heel veel en ik vind dat ook echt kicken om te zien hoe breed mijn gewaar-zijn reikt.

Terwijl ik dit zo bekeek merkte ik ook dat er in de brede outflow geen barrières zijn. Nóg mooier lijkt het te zijn. En toch, toch zakte mijn kaartenhuis in. Het begon in De weken richting SOP Kopenhagen. Ik werd moe, begon te twijfelen, verloor overzicht en begon kleine dingetjes te vergeten. Liet klanten voor een dichte deur staan omdat ik dingen niet had opgeschreven. Ik begon mezelf maar weer eens flink te veroordelen en bekritiseren….

Weer een Burn-Out??
Het begon erop te lijken dat ik WEER een burn-out aan het oplopen was en ik besloot dat er echt iets moest veranderen in De SOPclass anders zou ik stoppen met Access… oh boy!! Comfortabele afstand werd geïntroduceerd, en dit zou get einde kunnen zijn aan vermoeidheid en het begin van zelf kiezen en zelfliefde.

Ik ging diep en besloot met mezelf te trouwen omdat ik iets geleerd had over zelfliefde. En zoals jullie vast wel gelezen hebben op mijn fb pagina is dat avontuur ook iets anders verlopen dan ik had bedacht. Maar ook dat leerde me dingen en gaf mij inzichten.

Vlak voor deze bijzondere dag werd ik door een drietal mensen genadeloos ‘aan het mes geregen’. Ik stond super kwetsbaar zonder barrières en zo der enige verdediging tools toe te kijken hoe er een aantal zaken die me echt dierbaar waren werden vermorzeld en ik stond erbij en ik keek er naar, bevroren en in volledige  apathie. Ik kon me niet voorstellen dat dit echt gebeurde en toch was het echt zo.

Nu weet ik waar dit over gaat. Vandaag gebeurde het namelijk weer dat één van die 3 weer mij helemaal onderste boven trok. Weer ging ik onderuit terwijl ik net een ruime week aan de betere hand was.

Ik weet nu wat ik te doen heb. Ik begrijp het nu eindelijk. Ik mag mijn eigen Personal holy space maken. Ik heb in de omgekeerde trechter namelijk helemaal geen holy space gecreëerd voor mij. Niet een comfortabele afstand tussen mij en jou maar een space van mij eerst en daarna outflow naar jullie.

Grenzen stellen… no way!!
Ik ontdekte dit nadat ik iets over grenzen stellen hoorde. Ik raak altijd gefrustreerd van die woorden voor zolang als ik me jan herinneren. Ik koppel grenzen stellen aan beperkingen waarbinnen ik mag functioneren, het bekende hokjes syndrome.
Ik HAAT in een hokje moeten passen. Dat heb ik bijna mijn hele leven moeten doen. Maar vandaag viel ineens het kwartje. (Ik hoop nu ook voor jou)

Wat als ik mij. Eigen Personal Holy Space ga neerzetten waarin in ga doen wat ik aan mezelf beloofde op 10 dec jl.

“Wat als ik eerst die space ben en na die space overvloedig gewaar kan en mag zijn  voor de rest van de wereld.”

Ik klap in mijn handen van blijdschap omdat ik zie dat hier zoveel zelfliefde en kansen liggen te wachten voor mij!

Mezelf voeden, liefhebben, kracht opbouwen, bewonderen, liefkozen en creatiepower schenken aan mijn dromen.

Het is mij nooit geleerd om eerst mezelf te voeden. Mij is geleerd door schade en schande altijd het antwoord te zijn voor andere en via de ander bestaansrecht te ontlenen. Ik bedoel letterlijk dag de ander altijd geholpen dient te worden en ik pas dan met een voldaan zelfbeeld mag kijken wat er voor mij is overgebleven. Zo is het tot u toe altijd gegaan. Thuis in mijn ouderlijk huis was ik de huishoudelijke hulp, nu ben ik moeder en vaak sloof van de kinderen, en natuurlijk qua beroep hulpverlener. Tuurlijk koos ik de zorg. Tenslotte was dat mij met de paplepel ingegoten.

Het is bizar, ik ben 42 jaar en begrijp nu pas iets van de roofbouw die ik elke keer weer gekozen heb. Roofbouw op mij, mijn leven, mijn energie, mijn zelfliefde en mijn lijf. Vandaag maakte ik deze reis in mij. Ik kreeg zicht in mijn manieren en gebruiken. Ik kreeg een mega INZICHT. Het begint in mij, mijn Personal Holy Space.

Ik heb niet geleerd om te knokken voor mij.
Ik ga mijn space pakken, zonder te knokken maar vanuit toelating en respect voor het magische wonder dat ik werkelijk ben en ik vertel je er later graag meer over hoe ook jij kan kiezen voor JOUW PERSONAL HOLY SPACE

Hoe wordt 2018 nóg beter?

Author Info

tamarastegeman

Comments ( 10 )

 • Gaaaaaaf Tamara!! Ik ben benieuwd naar je Holy Space en wat ik ermee kan!

  • Tamarastegeman

   Yes komt goed … het gaat even tijd nemen. Maar ik hou je op de hoogte <3

 • Anita

  Lieve Tamara, wow kippenvel en wat een herkenbaarheid…. in mijn jeugd kreeg ik weinig ruimte om mezelf te ontdekken. Mijn moeder had veel angst bij zich en hield zich staande door alles te controleren en een HELE vaste structuur te bieden. Altijd alles op dezelfde tijd.. elke week op dezelfde dag hetzelfde eten. elke zondag naar oma.. enz enz. En emoties of hard praten of rommel maken of dansen.. alles was haar te veel… dus werd ik een stil teruggetrokken meisje.. en ook ik heb besloten dat ik dat niet langer wilde… ik mag RUIMTE innemen en MEZELF zijn..,, en dat is wat Acces mij geeft… het ondergaan van de Bars geeft me ruimte.. en dat is wat jij me hebt gegeven… Super dankbaar daarvoor… dank je wel!!!

  • Tamarastegeman

   He Anita,
   Wat een kwetsbaar mooie reactie. Je bent een heerlijk voorbeeld <3

 • Saskia van Riet

  Verbaast me niets Tamara, zat er een keer aan te komen. Je werkt best hard en loopt van stapel, eerst aan jezelf denken en dan kun je pas goed geven. Groetjes en liefs

  Saskia van Riet

  • Tamarastegeman

   Hi Saskia,
   Klopt helemaal het zat er inderdaad aan te komen. Nu ik dit ontdekt heb hoop ik een inspiratie te zijn voor iedereen die mijn pad herkent. Wat is er nu nog meer mogelijk nu ik dit inzicht heb.

 • Hettie

  Fijn dat het weer de goede kant met je op gaat.
  Veel succes!
  Hoe word het nog beter en mooier dan dit.💕

  • Tamarastegeman

   Yeahhhh… All of life comes to me with Ease Joy and Glorie

  • Tamarastegeman

   Dank je wel lieve dappere bijzondere jij

Post a Comment

Tamara Stegeman