|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Hoeveel geld mag ik verdienen

Hoeveel geld mag ik verdienen

Deel dit via jouw social media

Misschien heb je nog niet eerder stilgestaan bij de volgende vraag.

“Hoeveel geld mag ik maximaal hebben?”

Mijn antwoord was ” …. net genoeg”, ik raakte van streek van dit antwoord en besloot op onderzoek te gaan naar wat hier aan de hand was.

In de afgelopen jaren kocht ik meerdere Staatsloten, was ik lid van de Postcodeloterij en deed af en toe mee aan een aanbieding van de één of andere loterij. Ik had een baan voor mijn vaste lasten en kon me elke maand net, of net niet redden.
Op zich niet vreemd ik denk dat veel mensen dit voorbeeld herkennen.
Nog niet eerder won ik een grote prijs, ontving ik een erfenis of kreeg ik een schenking.

Terwijl ik dit op schrijf herinner ik me dat ik wel een mooie prijs won. Ongeveer 8 jaar geleden won ik 12.00o euro. Precies voldoende om mijn schulden af te lossen, een nieuwe hoekbank te kopen en met mijn kinderen naar Disney te kunnen. Hierna was het geld op en begon het “gewone” leven weer voort te kabbelen. De schulden kwamen weer en ik haalde mijn schouders op.

Sinds ik Acces Consciousness leerde kennen is er veel gebeurt. Ik begon ineens geld te verdienen, creëren en ontvangen alsof er magie aan de hand was. Alsof ik een toverstokje had gevonden.
Ik verdiende voldoende om mijn rekeningen te betalen, mijn nieuwe schulden af te lossen en ik kocht nieuwe gouden oorbellen en een ring voor mijn dochter en één mezelf. Het mooiste van mijn dromen gebeurde. Ik heb een vakantie geboekt voor mij en mijn zoon. We vliegen dit najaar naar Marrakech. Ik had zelfs €800 euro op mijn spaarrekening.

Ik zal het nooit vergeten, dat weekend in Andijk. Voor we weggingen bracht ik mijn auto naar de garage, even APK. Het hele weekend voelde ik dat mijn auto niet door de keuring zou komen. Mijn vader maande me meerdere keren dat ik me niet zo moest aanstellen. De auto was allang goedgekeurd want anders hadden ze me echt wel gebeld. Ik begon zo waar aan mezelf te twijfelen. Tijdens de rit naar huis belde de garage. Mijn auto was niet door de keuring gekomen. Bijna al mijn spaargeld was nodig om mijn auto te repareren.

WEG was mijn euforie. Mijn spaargeld investeren in mijn auto? Wat moest ik nu doen?
Had ik eindelijk geld, creëer ik weer een einde aan mijn geld. Ik was ook in één klap kwaad op mijn bewustzijn.

Wat is hier aan de hand zul je je afvragen.
Het is mijn eigen financiële plafond wat me dwars zit. Onbewust heb ik een conclusie genomen over het plafond dat werkt voor mij, een maximaal aan geld. Wanneer je een conclusie trekt kan het niet anders zijn dan die conclusie. Ingesteld op die conclusie begin je te creëren, ook als je het niet bewust zo bedoelde.

Zie het als een thermosstaat.
Als de thermosstaat op 18 graden staat maar de gewenste temperatuur ingesteld is op 20 graden dan zal de kachel aanslaan en de ruimte verwarmen naar een behaaglijk 20 graden niveau.
Wanneer het te boven de 20 graden komt slaat de thermostaat uit en daarmee de kachel.

Mijn thermosstaat staat ingesteld op ” precies genoeg” om zonder schulden te kunnen leven en met net genoeg geld om moeizaam rond te kunnen komen. (waarom ik dit besluit genomen had, leg ik in een ander blog nog uit, volgt later)
Keer op keer bewijst mijn banksaldo en de stress van rondkomen, dit besloten niveau.
Mijn plafond bereiken is enorm zwaar en kost mij dan ook enorm veel energie.
Net rondkomen is een angstig gevoel dat bij mij steeds terugkeerde.

Maar er is een oplossing.
Door mijn financiële plafond te ontdekken en me bewust te worden van dit plafond is er een keus beschikbaar gekomen. Ik vertel altijd dat bewustwording keuzes brengt. Ook hier is dat van toepassing.

Ik besluit daarom dat ik mijn financiële comfortzone, want dat is het, te vergroten.
Ik hoor je nu denken, hoe kan deze situatie nu een comfortzone zijn.
Het is de veilige ruimte die ik ken en die ik elke keer weer in stand hou. Dus mijn comfortzone tot ik me bewust werd. Mijn onbewuste comfortzone dus.

Nu kies ik een grotere ruimte. Ik bedenk me waar ik de grenzen van mijn nieuwe zone wil leggen en voel onmiddellijk dat er ruimte komt. De verstikking die ik net voelde in deze ruimte is nu veel lichter en ruimer. Ik besluit dat ik €100.000.000,= op mijn bankrekening comfortabel vind en stel hier mijn nieuwe zone op in. Alles wat het tegenhoud om dit te creëren stuur ik nu terug naar de bron. POC & POD.

Ik maak een dansje door de kamer, Ik voel me licht, blij en fantastisch.
Ik vraag me af wat er nu mogelijk is geworden.

vrouw banner

 

 

 

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman