|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Deel dit via jouw social media

Dag lief bijzonder mens,

Hoe wordt het nog beter dan dit zal je je nu in de tijd van Corona waarschijnlijk niet afvragen. Trek je wenkbrauwen niet op ik ga het hieronder uitleggen.
Het is een bijzondere tijd en dit is mijn eerste mail naar aanleiding van Corona of hoe je de verandering in onze wereld ook wil noemen. Wel bijzonder dat Corona een cirkel om de zon heen betekend wat slaat op verandering van weer. Verandering is dus het toverwoord en Hell Yes, er is een hoop veranderd in ons leven nu.Of dat zo blijft is nog maar de vraag maar dat nu even terzijde.


Ik ben al een paar jaar bezig met de tools van Access Consciousness en heb daarmee al veel verandering in mijn leven mogen doorvoeren.Tools zijn trucjes die je kunt toepassen om dingen te veranderen, je zienswijze te veranderen en zelfs je waarnemen.Waar dat belangrijk is? Alles is energie. Jouw mening, actie, reactie en ook zienswijze (lees oordeel of waarneming) bevat een bepaalde lading. Merk je op dat wanneer je plezier hebt alles lichter lijkt dan wanneer je bijvoorbeeld angstig of gespannen bent? Die energie bedoel ik ja.Alles is energie en waar je je aandacht op richt vergroot of verkleint door jouw zienswijze, mening, houding over overtuiging daarop.Ik lees deze tekst nu zelf nog een paar keer door om te zien of het nog te volgen is wat ik schrijf. Voor mij is het al de normaalste zaak en vaak praat ik over dingen heen die niet voor iedereen zo logisch zijn. Maar weer terug naar mijn thema van deze mail. VERANDERING of Corona.
Alles wat ik zeg is per definitie niet waar en zelfs totale onzin. Tenzij jij voelt of weet dat het wellicht ook anders zou kunnen zijn en je je aangetrokken voelt wat ik met je deel.Zo niet gooi dan onmiddellijk mijn waarheid weer in de prullenbak. Weet wat JIJ weet en vul aan wat ik weet als het voor jou klopt. (Zie je daar is weer die energie lading … grappig toch?)Licht of zwaar is een tool van Access. In Access stellen we dat wat waar is je lichter maakt en wat niet waar is of deels niet waar maakt het zwaarder. Je zou kunnen vragen aan jezelf nu, maakt deze mail mijn wereld/weten lichter of zwaarder. Hoe ervaar jij dat?En als je nu niet weet wat ik bedoel ga jezelf dan niet oordelen. Want waarschijnlijk kan jij het niet horen wat ik nu zeg en dat is helemaal prima.
Als het nog steeds licht is wat ik schrijf lees dan lekker verder ik ratel nog even door.In access stellen ze dat alles waar je meer van wil is waar je aandacht aangeeft. Dit doe je niet bewust natuurlijk maar ik wil je er wel bewust(er) van maken dan je tot nu toe was.Denk eens niet aan een roze olifant is daar het perfect voorbeeld van. Sterker nog ik weet zeker dat je nu een roze olifant in gedacht ziet. Als je nu mocht denken aan een ijscoupe met verse aardbeien en de lekkerste vanille ijs en heerlijke slagroom durf ik te wedden dat je het niet alleen voor je ziet maar dat er nu ook water in je mond staat en jij wellicht ook in een zomerse stemming bent gekomen.Hoe kan dat nu? Nou waar je aandacht aan geeft groeit. Dus als jij goed visualiseert zal je merken dat het plaatje groter wordt. Je zintuigen worden aangewakkerd en je ziet het niet alleen voor je, je ruikt het, je proeft het en je lichaam wordt wakker. Andersom werkt dit ook. Ga eens nadenken over je zieke oom. Hoe hij zich voelt, of hij eenzaam is en pijn heeft. Merk op wat je in je eigen lichaam ervaart. Ik durf te wedden dat alles nu langzamer, trager en zwaarder beweegt.Wil dit nu zeggen dat er een leugen is en dat je oom niet ziek is?


NEE! Je oom is wel ziek maar jij niet. Omdat het niet van jou is, is het voor jou niet waar of zelfs een leugen.Hier is de sleutel tool: “Van wie is dit?” heel erg duidelijk. Die zware energie, dat langzame is van je oom. Maar omdat jij het in jouw lichaam voelde denk je dat het van jou is. Immers jij voelt het toch?De kunst is in het leven om je te richten op wat je WEL wil ervaren, beleven en meemaken en of ontvangen. Er is namelijk veel meer mogelijk in deze wereld. De vraag: “Hoe wordt het nog beter dan dit” is er ook zo 1.
Deze vraag kun je duizenden keren per dag stellen op zo ongeveer alles wat je meemaakt of een mening over hebt. De kunst is nu niet in het antwoord te gaan zitten, je mag deze vraag open laten. Het Universum gaat je bezorgen waar jij om vraagt en je aandacht op richt. De vraag hoe wordt het nog beter is een uitnodiging voor het Universum om je te laten zien wat er nog meer kan. En geloof me…. ALLES is mogelijk. Alleen wij zorgen dat iets niet kan ontstaan door te geloven in onze beperkingen. Meer hier over in een volgende mail.
Ik vraag me af wat is er nog meer mogelijk hier met Corono.Welke VERANDERING kan hier uit voortvloeien en hoe wordt het nog beter dan dit?Yep, je hebt zojuist een email gestuurd naar het Universum. Nu, gefeliciteerd. Ga nu vooral niet deze tool/vraag op van alles toepassen in jouw persoonlijke leven want jeetje, dat zou zo maar te leuk kunnen worden.
Wat je ook kiest, weet me te vinden als je een vraag hebt over dit of andere onderwerpen. Binnenkort start ik een nieuw programma waar jij persoonlijke ondersteuning krijgt op jouw belangrijke levensvragen en onderwerpen. Maar eerst nog wat meer uitleg over de basis tools van Access.
Voor nu heb het goed, blijf gezond en graag tot een volgend moment, hoe wordt het nog leuker dan dit?


xx Tamara Stegeman


#hoedan #surviveandthrive #verandering #keus #support #Universehasyourback #tamarastegeman

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman