|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Help mijn kinderen vinden mij onvoorspelbaar

Help mijn kinderen vinden mij onvoorspelbaar

Deel dit via jouw social media

Het zijn soms van die dingen die erin sluipen en die je even tijd vergen voor je ze doorhebt. Veranderingen… het monster dat uit de kast lijkt te komen bij de meeste kinderen.

We leven in een wereld waar alles zo snel gaat dat we referentiekaders gebruiken om de weg naar huis terug te vinden zoals klein duimpje dat ook deed met zijn broodkruimels. Zo wist de kleine hummel de weg naar huis terug te vinden.

Ik deel altijd in mijn blogs mijn eigen ervaringen en hoop zo een inspiratie te zijn voor andere. Ik ga als het ware op zoek voor jou naar de broodkruimels en deel dan later weer mijn inzichten… de broodkruimels 2.0 die jij dan weer kunt inzetten.

Hoog sensitief of hoog gevoelig

Dit blog schrijf ik speciaal voor moeders met hooggevoelige kinderen, ook wel autisme gerelateerde problematiek, maar is eigenlijk voor iedere powervrouw van toepassing.

Mijn zoon kwam bij me en zei dat hij gek werd van mijn veranderingen. Je bent onvoorspelbaar geworden. Eerst voelde ik me aangevallen en meteen heb ik dat door de poc en pod modus gehaald en ben ik verder gaan kijken naar deze informatie.  Wanneer je net als ik meer over Access en de tools leest en leert veranderd je standpunt. Iets waar je gezin echt gek van kan worden! Mijn zoon zie dat hij niet meer kon inschatten hoe ik zou reageren… Als je kind je wil manipuleren, iets wat ze hun hele leven al doen btw, dan is het knap lastig om dit correct te analyseren als je als moeder steeds “veranderd”.

Ik kan je niet meer zo goed manipuleren

Eigenlijk moet ik er ook wel hard om lachen. Hij is boos op mij omdat ik niet meer voorspelbaar ben waardoor hij mij niet meer kan bewerken… interessante informatie maar ook lastige informatie voor mijn zoon.

Ik ontdekte een nieuwe tool die dit euvel helpt veranderen of verzachten.

Referentiekaders aanleggen is een oplossing

Het creëren van referentiekaders voor de mensen die ik lief heb.
Je kunt een energie veld maken waar je alle energie die je nu bent kunt laten instromen. Maak een bol of iets dat bij jou past en stop daar alles is wie je nu bent…. steek er een mooie lamp bij aan zodat je een baken maakt. Wanneer je omgeving je nu kwijt dreigt te raken kun je ze energetisch naar dit baken sturen. Zo kun jij veranderen maar aan de andere kant kunnen zij je gewoon vinden.

Wanneer er dan na een tijdje weer eens aan je gerammeld wordt dat je onvoorspelbaar bent ga je terug naar deze bol en vul je hem met de nieuwste energie die je dan werkelijk bent en is de bol ge-update. Ook nu kunnen ze gewoon weer terug geleid worden naar dit baken en voelen zij de rust weer terug. Tenslotte ben jij jij en die energie zit in de bol.

Ik hoop dat deze blog je weer een stapje meer naar het pad der verlichting brengt en waardoor dingen weer meer in flow terecht komen. Jij kunt gewoon veranderen en op een liefdevolle manier je omgeving uitnodigingen dit waar te nemen vanaf jouw baken. Mensen dwingen mee te veranderen werkt niet en zal je alleen maar meer weerstand opleveren. Wees de uitnodiging vanuit jouw licht, jouw baken. All is well.

Vind je dit nu allemaal te technisch of kun je deze tool nog niet omvatten dan kun je meedoen aan de nieuwe challenge die ik gelanceerd heb.
Hiermee ga ik je 22 dagen begeleiden in het proces van energie bollen maken- wensen manifesteren, creaties voeden en spelen met moleculen. Klik hier voor meer informatie over deze 22 dagen The Universe is Waiting challenge.

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman