+31 (6) 53 68 74 87 | info@tamarastegeman.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BMM & Correcting Vision in Waalwijk

maart 13, 2019 @ 10:00 - 17:00

€147

Ochtend programma
Deel I:BMM 

Ik nodig je uit om je in deze intensieve class je te leren ontdoen van patronen en overtuigingen van onze opvoeders en ouders om daarna ons brein helemaal te kunnen benutten.

Deze class bestaat uit 2 processen maar 1 class.
De activatie is een lichaamsproces genaamd: BMM (biometrische nabootsen van anderman lichamelijke ongemakken pijnen en paden)

Wat heb jij van je ouders geleerd over je lichaam? Wat is er erfelijk bepaald en wat bepaal jij? Dit lichaamsproces is een process dat aangeleerd wordt. Tijdens de class maken we gebruik van massagetafels kussens en dekens. Je geeft het lichaamsproces aan de “klant” terwijl deze volledig gekleed op tafel ligt en warm is toegedekt met een deken.

We raken het lichaam aan op aanwijzing van de facilitator of daar waar jij weet dat het het beste zal werken. Deze class is vooral bedoeld om JOU te laten zien dat JIJ weet wat er nodig is en dat jouw klanten naar jou komen omdat jij het weet. Jij weet veel meer dan je denkt dat je weet.
De meest gehoorde ervaring na een BMM sessie is meer ruimte in het lichaam, meer gemak in spieren en gewrichten en meer vrijheid.

Middagprogramma

Deel II: Correcting vision

Wat heeft jouw weten waargenomen dat nu opgesloten lijkt te zijn in jouw lichaam?
Welk geheugen zou jij willen loslaten met alle pijn en zwaarte die dat met zich meebrengt?
Heeft dit alles je ogen veranderd? Ben je wellicht niet meer bereid om alles waar te nemen?

Wat zag jij vroeger dat erg oncomfortabel was voor je omgeving. Wat heb je afgeleerd te zien dat nu een grote bijdrage in je leven zou kunnen zijn als je besloot er weer voor open te staan. Correcting Vision is mijn lievelingsclass omdat het echt ogen openen zal.

Voor sommigen betekent het dat ouder worden minder goed kunnen zien oplevert. Dit neemt dan meestal de vorm aan van een (lees)bril. Maar is dat echt waar of hebben we dat gecreëerd door onze aannames en geloof in verslechtering van onze ogen?

Iets voor jou? Of zie je dat nog niet zitten ?

Na deze class kun je het proces zelfstandig geven en aan klanten geven in jouw praktijk. Je ontvangt een certificaat en handout.

Investering: €147,- voor beide processen
Tijd: 10:00 tot 1300 en van 1400 – 17:00 uur
Iedereen is welkom in deze class ook zonder een Bars certificaat

Gegevens

Datum:
maart 13, 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Kosten:
€147
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Organisatoren

Tamara Stegeman
Xandra Braxhoofden

Locatie

Waalwijk
Tamara Stegeman