+31 (6) 53 68 74 87 | info@tamarastegeman.com
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bars Class Vaals

september 2 @ 09:30 - 17:30

€300

Op 2 september aanstaande  2019 facilliteer ik weer een zeer dynamische Access Bars Class dit keer in Vaals- Zuid Limburg
Ik verzorg niet heel vaak meer een class als deze dus pak je kans nu.

Dit is een uitnodiging voor een mogelijkheid die werkelijk mijn hele leven heeft veranderd. Het leven zoals ik het een paar jaar geleden kende bestaat niet meer. Als een genie uit de fles kwam deze mogelijkheid op mijn pad toen ik echt geen uitweg meer wist. Ik voelde niet eens meer de behoefte om iets anders te kiezen. Godzijdank las ik toen een soort gelijke uitnodiging als deze die ik nu wellicht voor jou maak.
 
Lang zocht ik naar meer mogelijkheden en trainingsmethoden die mij echt vooruit zouden brengen. Ik volgde bijna alle trainingen die stonden te roepen en alle waren oprecht prachtig. Toch vond ik niet eerder een manier om dit echt te kunnen implementeren in mijn leven zodat ook ik echt verschil ging ervaren.
 
De training die ik je nu aanbied heeft alle elementen die ik zocht. Het is het zand tussen alle waarheden die ik leerde. Alles klopt nu en ik ontdek steeds meer vreugde gemak en vrijheid om mij te kunnen zijn.
 
Access Bars begeleid duizenden mensen naar dit doel in meer dan 157 landen over de hele wereld. Mensen die in contact met de Bars komen spreken over verbetering in hun gezondheid, mentale draagkracht, verbeterde (seksuele) relaties, minder prikkelgevoeligheid, angst en veel meer geld, slaap vrijheid en vreugde.
 
Datum: 2 september 2019
Plaats: Vaals Limburg
Tijd: 9.30-18.00
Investering: Volwassen – Eerste deelname- €300,00 ; herhalen €150,00
Kinderen tot en met 15 jaar kunnen gratis deelnemen.
16 en 17 jarige voor de helft
 
Aan het einde van de class ontvang je een internationaal geaccepteerd certificaat als Access Bars Practitioner
 
Informatie: 0653 687 487 of zie mijn website voor meer mogelijke classes

Samen maken we met jullie een reis langs 32 drukpunten op het hoofd die door zachte aanraking een verschuiving in blokkades mogelijk maakt.

Wanneer je deze class voor de eerste keer kiest zul je verbaast staan over het gemak en de snelheid waarop jij zelf weer ruimte en vrijheid in en met je lichaam zult ervaren. In het minst gunstige geval heb je het gevoel van een weldadige massage, of beter… een hele nieuwe start van jouw pure zijn. Thuiskomen noemen wij dat.

Kinderen en Bars:

Kinderen zijn zeer welkom in mijn classes. Kinderen tot 15 jaar nemen gratis deel. Voor het drukwerk vragen wij een bijdrage wanneer je die wenst te behouden.

kinderen van 16 of 17 jaar betalen de helft van de investering die volwassenen betalen.

Deze dag is incl  een simpele lunch. Deze dag staat er om bekend dat je niet veel maar wel bijzonder eet. Wanneer je een dieet volgt vraag ik je zelf zorg te dragen voor de lunch om misverstanden en ongemakken te voorkomen. Koffie, thee, water, lunch en snacks zijn aanwezig. Mocht je een dieet volgen kun je dit aan de host doorgeven.

Inschrijven eerste keer dat je deelneemt aan een Barsclass doe je hier: aanmelden

Inschrijving herhalingscursus Barsclass doe je hier: aanmelden herhalen

 

Organisator

Tamara Stegeman
Telefoon:
+31653687487
E-mail:
info@tamarastegeman.com
Website:
info@tamarastegeman.com

Locatie

Reset en Release
Rott 61
Vijlen,Limburg6294 NLNederland
+ Google Maps
Telefoon:
0653687487
Website:
www.Tamarastegeman.com/events
Tamara Stegeman- Certified Facilitator