|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Bodyprocessen en Epilepsie tijdens de ESB in Parijs

Bodyprocessen en Epilepsie tijdens de ESB in Parijs

Deel dit via jouw social media

Tijdens mijn bezoek aan Energetic Synthesis of Beeing in Parijs heb ik zoveel nieuws mogen leren. Ik kan er bijna niet over uit hoe veel waardevolle informatie ik mee mocht nemen.

Op de eerste dag begon alles met een jong meisje. Een meisje dat moeizaam tot geen contact maakte met de mensen om haar heen. Ze had een ernstige vorm van epilepsie en nog tal van andere problemen.
De moeder van het meisje was speciaal met haar naar de ESB gekomen om hulp te vragen aan dr Dain. In de eerste pauze deed ze dat ook en Dain besloot het meisje ter plekke een energetische bijdrage te geven.

De pauze was eigenlijk in een zucht voorbij omdat Dain realiseerde dat dit een bijdrage was voor iedereen in de zaal en begon uitleg te geven over de kijk die Access heeft op epilepsie.
Dain vroeg de moeder of ze op het podium wou komen met haar dochter om haar meteen te helpen, haar naam is Jenny. Jenny lijkt niet aanwezig in haar lichaam en dain ziet dat er meer aan de hand is en volgt gewoon de energie die zich voordoet. Hij kon niet met haar praten en zij was niet in verbinding met haar lichaam.

Er bestaat een lichaamsprocess voor epilepsie. Een dynamisch process dat een bijdrage kan zijn voor patiënten met epilepsie. Access kijkt graag verder naar de problematiek en ging op onderzoek uit naar de aanleiding en overeenkomsten bij patiënten met deze aandoening.

Vaak is er sprake van een elektrische entitie die in het lichaam de leiding heeft genomen of het af en toe neemt. Je kunt deze energie clearen door het aan te spreken. Er bestaat een proces precies geschreven voor deze energie. Ik ben gelukkig in staat om dit lichaamsproces te geven.

Onbewuste keuzes uit dit of vorige levens zijn vaak de aanleiding voor epilepsie nu.
Het niet in je lichaam zijn is vaak een gevolg van extreme gewelddadige pijn die is aangebracht op het lichaam. De oorspronkelijke bewoner lijkt soms te vertrekken.

Daardoor kunnen mensen besluiten niet meer in relatie te willen zijn met het lichaam dat pijn doet. Mensen kunnen besluiten niet meer te willen samenwerken met hun lichaam voor nu en altijd. Gelukkig kunnen we die besluiten omkeren en vernietigen met de clearing statement.

Door haar vertrek uit haar lichaam zijn er  waarschijnlijk entiteiten geweest die het lichaam overnemen en gaan besturen. Dain heeft eerst de entiteiten gecleard en haar weer uitgenodigd om in haar lichaam te zijn. De aanblik van het meisje veranderde compleet. Dain kon weer contact maken met haar op een subtiele manier. Ze maakte handgebaren richting mama en Dain. Ze keek Dain aan en reageerde voor het eerst op zijn behandeling door de hand toe te laten en later kon ze omgedraaid worden om ook de rugzijde te behandelen. De liet merken hoe ze behandeld wilde worden en ging op een manier liggen die bijdroeg aan haar lichaam.

Een waar miracle om te zien hoe snel dit meisje aanwezig was in de ruimte.
Hoewel de momenten kort waren dat ze in verbinding leek met haar lichaam, er was vooruit gang in haar hele vorm van zijn. wij humanoids willen het liefst een magische pil die alles in één keer shiften zal. Toch zijn deze processen en clearings die werken laagje voor laagje.

Elke laag die shift creëert mogelijkheid voor een nieuwe laag om opgeruimd te worden in het lichaam. In het geval van Jenny is er energetisch veel werk verricht om het lichaam weer veilig te maken en de elektrische entiteit vrij te stellen.

De behandeling van Jenny nam slechts 10 minuten in beslag en liet me echt duizelig achter.
Wat een gave sessie en wat een krachtig tool is het process dat hier op van toepassing is

Jenny gaat dankbaar van tafel en met haar moeder verlaat ze het podium. Ze is geïnteresseerd in alles wat ze tegenkomt. Wat een mega verschil

Wil jij meer weten over dit process of andere tools stuur me dan gerust een email.
Ik kan je geen pil geven voor instant results maar ik kan je wel beloven dat er veel mogelijk is om te shiften en meer vrijheid in lichamen te creëren.
Ik gebruik dagelijks de entiteiten clearings in mijn werk.

Entiteiten zijn niet eng. Het zijn energieën die meestal eerder een lichaam hadden maar door allerlei redenen nu niet meer in het bezit zijn van een lichaam maar daar ook geen weet van hebben. Zodra er een lichaam ” beschikbaar” komt zoals bij Jenny die niet meer in het lichaam wou zijn, dan vinden ze een nieuw onderkomen. In acces leren we weer te verbinden met wat we weten over deze energieën.

In september van dit jaar wordt er een Talk to the Entities class bij mij gegeven door Kalpana Raghuraman.
Als dit een bijdrage is voor jou dan vraag ik je deel te nemen aan deze class en of eerst de intro te volgen.

Klik hier voor meer informatie over deze class.

 

 

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman