|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

The Bars

Deel dit via jouw social media

32 drukpunten worden zacht aangeraakt
De Release start onmiddellijk en is voelbaar

Sinds mensenheugenis grijpen we zelf al naar ons hoofd wanneer we “te veel aan ons hoofd” hebben. Founder Garry Douglas van Access Consciousness heeft deze tools uitgewerkt.
Door het aanraken van deze punten op het hoofd kun je oude overtuigingen, aannames, conclusies en besluiten loslaten die je niet meer dienen. Ook overtuigingen die helemaal niet van jou zijn laten we los.
Het “runnen” van je Bars geeft vrijheid en rust:

  • Laat oude emoties en gevoelens los
  • Laat spanning en gewoontes los voor meer ruimte
  • Wees je meer bewust van alles wat jij weet maar niet mocht weten

Verfris je hoofd en krijg weer ruimte

Een sessie duurt ongeveer een uur. We starten met een korte kennismaking. Je mag formuleren waar je het liefst wil dat ik aan werk maar dit hoeft niet. Ik nodig je uit om je schoenen uit te doen, je horloge af te doen en je neemt plaats op mijn behandeltafel.

Aanraken:
Ik ga tijdens de sessie je hoofd, handen en voeten aanraken. Je ligt met je kleren aan onder een warme deken. Je telefoon en horloge draag je niet op je lichaam.

Werkwijze:
Ik ga op zoek naar 32 drukpunten op je hoofd, of werk volgens de afgesproken processen. Deze raak ik rustig aan met mijn handen en hou ik gedurende de behandeling een paar minuten vast.
Hierdoor komt de ontlading opgang en zul je verfrist zijn na de behandeling. Door de punten lichtjes aan te raken activeer ik het loslaat proces en komen je lichaam en mind vrij om te ontladen. Ontladen van pijn, stress, spanning en zelfs overtuigingen en mindsets. We starten een opschoning van oude energie en ballast.

Tijdens de behandeling is het meestal stil in de ruimte.
Je hoeft niets te doen en mag gerust met mij praten.
Na afloop drink je een glas water en is er tijd om na te praten.


Ik reserveer 90 minuten per sessie zodat ik je in alle rust kan begeleiden.
Na de sessie voel je je uitgerust en verfrist. De meeste klanten voelen zich opgeruimd en vrij.

Tamara Stegeman