|

Tools to love life

1 (800) 567 8765 name@somemail.com

Bodylove

Bodylove

Deel dit via jouw social media

He you…
Het is een tijd geleden dat je van mij gehoord hebt maar ohw boy, wat heb ik een mooie reis gemaakt. Ik heb tijd nodig gehad om mijn eigen process te hebben en nu ben ik er weer helemaal klaar voor.

Ik ben in de afgelopen maanden down under in classes geweest, calls beluisterd en heel veel kennis op gedaan uit alle voorgeschreven trainingen en documenten die ik moest bestuderen voor ik Certified Facilitator in Australië mocht worden.

We zijn naar Australië gereisd en hebben daar intens genoten en nog meer kennis op gedaan. Ik ben met een aantal coaches aan de slag gegaan om mijn kennis nog beter over te kunnen brengen. Ik ontdekte echt mijn liefde voor lichamen en andere entiteiten.

Zoals velen van jullie weten was mijn reis met mijn lichaam geen cadeau of gemak maar gelukkig heb ik de sleutel gevonden die mijn lichaam ontgrendelde.
Ik heb de mazzel dat ik een hele lieve man in mijn leven kreeg en eerst dacht ik dat hij mij moest ontgrendelen. Niets is minder waar!
Ik ben de sleutel zelf en ik ben ook het slot!

In de komende weken wil ik je graag meer vertellen over de Joy of having a Body.
De reis die ik maakte en die ook jou kan helpen meer gemak en plezier te hebben met je lichaam. Schrijf je in op mijn nieuwsbrief (via de homepage) en ontvang gelijk 2 gratis tools om kennis te maken met de kracht van mijn wereld.

The Joy of having a Body

Een lichaam kan je in staat stellen tot een leven vol gemak, plezier en gemak. Ik vertel je er graag meer over.

Happiness is just a choice

Author Info

tamarastegeman

No Comments

Post a Comment

Tamara Stegeman